Friday, January 26, 2007

Casus belli II – ο βρυχώμενος μυς...


Με πόλεμο απείλησε γραπτώς ο Τ/Κ δήθεν Πρόεδρος, ειρηνοποιός, αριστερός βεβαίως βεβαίως κ.λπ. κ.λπ. Μεχμέτ Αλί Ταλάτ τις κυβερνήσεις του Λιβάνου και της Αιγύπτου, σε περίπτωση που προχωρήσουν σε συνεκμετάλλευση των τυχόν υπαρχόντων υποθαλάσσιων κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου με την Κυπριακή Δημοκρατία, βάσει των συμφωνιών που έχουν υπογράψει. Σε περίπτωση μάλιστα που τα πράγματα καταλήξουν σε θερμό επεισόδιο, δεν παρέλειψε φυσικά να επικαλεστῄ και την συνδρομή της μαμάς Τουρκίας, εμπνεύστριας άλλωστε της πολιτικής των απειλών πολέμου, της τζάμπα μαγκιάς, του χαβαλέ τσαμπουκά κ.λπ. κ.λπ.

Κατά τα άλλα η ΕΕ ασχολείται με την άρση της λεγόμενης «απομόνωσης» των Τουρκοκυπρίων και κάποιοι στην ΜΚΟ που λέγεται ελληνικό ΥπΕξ βλέπουν στον ύπνο τους τον εφιάλτη του «εκτροχιασμού» και γεμίζουν τα δοχεία νυκτός τους...

buzz it!

posted by Αθ. Αναγνωστoπουλος at 21:38

2 Comments:

Blogger ο δείμος του πολίτη said...

Είναι γνωστές οι τουρκικές θέσεις και στάσεις. Ας ενεργήσει κάποτε η ΜΚΟ αυτή και ας μην ασχολούνται μόνο με ασημικά (που και πάλι ξεφτίλα έγιναν)

28/1/07 10:37  
Anonymous Anonymous said...

Το πρόβλημα αυτό, αν είναι πραγματικό και όχι πυροτέχνημα, αφορά είτε την Κυπριακή Δημοκρατία και τους αντισυμβαλλόμενούς της, είτε αυτούς και όλη την ΕΕ. Το Ελληνικό ΥΠΕΞ δεν πρέπει να αντιδράσει μόνο του. Κατεβλήθη μεγάλη προσπάθεια για μπει η Κύπρος στην ΕΕ και το όλο πρόβλημα να αναχθεί σε πρόβλημα Ευρωτουρκικών σχέσεων. Να μη γκρεμίσουμε ότι χτίσαμε με αδέξιες κινήσεις.

29/1/07 20:19  

Post a Comment

<< Home


είδαν φως και μπήκαν